fbpx

3D Yazıcı ile Neler Yapılır? Eylül 2023 En İyi 3D Baskı Dosyaları!

3D yazıcınız ile farklı baskılar almak istiyorsunuz, fakat kararsız mısınız? Bu yazımızda 3D yazıcı ile neler yapılır sorusuna yanıt birbirinden ilginç ve işinize yarayacağını düşündüğümüz baskı dosyalarını paylaşacağız. Bu keyifli blog yazımızın hemen ardından 3D baskılarınızı almaya başlayabilirsiniz. Instagram’dan baskı paylaşımlarınızı bizi etiketleyerek paylaşmayı unutmayın!

 

PET Filament Makinesi

3D Baskıya Uygun Harika Şeylerin Görüntüsü: PET Filament Yapıcı

Meşrubat endüstrisi paramızı memnuniyetle alıyor ve bize sadece ağızda şekerli bir tat bırakmakla kalmıyor, aynı zamanda günde 1,29 milyar plastik şişe kullanılıyor.

Bunları geri dönüştürmenin bir yolu da 3D yazdırılabilir PETamentor2’dir. Atık plastik şişeleri 3D baskı filamentine dönüştürüyor. Bir kesici, şişeyi küçük şeritler halinde dilimler ve bunlar daha sonra ısıtılmış bir ağızlıkta sıkıştırılır. Sonuç, gelecekteki projeler için kullanabileceğiniz bir filament ipliğidir. PETamentor2’nin çoğu parçası 3D yazdırılmıştır. Makinenin yapımı, taşınması ve çalıştırılması aşırı karmaşık değildir. 3D baskı ile yapabileceğiniz harika bir fikir.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

Şişe Kapağı Karakterleri

3D Baskıyla Harika Şeylerin Görüntüsü: Şişe Kapağı Çocuğu

Atık plastik şişe kapaklarını kullanmanın bir yolunu arıyorsanız bu eğlenceli bir proje. Bu 1 saatlik baskı, püskürtme uçlarınızı, küçük paralarınızı, tohumlarınızı, mıknatıslarınızı veya saklamak istediğiniz her şeyi tutacaktır. Çoğu 500 ml’lik şişeyle uyumludur.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

Sandy Eğlence Seti

3D Baskıyla Harika Şeylerin Görüntüsü: Sandy Fun Kit

Ebeveynseniz, bu plaj setinin 3D baskısının mükemmel olduğunu anlayacaksınız. Sekiz parçadan oluşur: kürek, tırmık, kova, sulama kabı, elek ve iki ayrı denizyıldızı kalıbı görevi de gören denizyıldızı şeklindeki kutu. Bir şey kaybolursa veya kırılırsa tüm parçalar ayrı ayrı yeniden basılabilir. Parçalar sulama kabına güzelce oturur ve sap sayesinde taşınması kolaydır.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

Gece Lambası

3D Baskıyla Harika Şeylerin Görüntüsü: Gece Işığı

Bu şarj edilebilir ve taşınabilir ışık kaynağı, günün karanlık zamanlarında değerli bir yol arkadaşıdır. Disk ışığı için uygun kutuyu yazdırın ve onu kitap okumak için başucu lambası olarak kullanın, el feneri olarak yanınıza alın veya cırt cırtlı şeritle duvara asın. STL dosyası, Aliexpress veya Amazon’daki bu uygun fiyatlı disk ışıkları ile uyumludur. USB ile şarj edilebilirler; bazı modellerde renk sıcaklığını bile değiştirebilirsiniz.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

Çalışma Masası Düzenleyici

P1014190.jpg Ücretsiz STL dosyası Sağlam Masaüstü Düzenleyici・İndirmek için 3D yazdırılabilir model

Ofis ortamında çalıştığımızda masamızın en güzel köşesinde bulundurmak için tasarlanmış bir organizer baskısı. Kalemleriniz, hesap makineniz ve tüm boylarda flash bellekleriniz için tasarımda alanlar oluşturulmuş. Hatta bununla da kalmayıp micro sd kartlar ve kart adaptörleri için de özel yuvalar barındırıyor.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

Halat Desenli Kase

3D Baskıyla Harika Şeylerin Görüntüsü: Halat Kasesi

Çoğu baskının pürüzsüz bir yüzeyi vardır ve bu da onları biraz plastik gibi gösterir. İp yapısı sayesinde bu 3D yazdırılabilir kase gerçeğine benziyor. İçinde meyve saklamanızı tavsiye etmiyoruz (bakteriler çatlaklarda büyümeye başlayabilir), ancak kuru ürünler için bu gayet iyi. Ayrıca, herhangi bir masada iyi bir görünüm sağlar.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

Piarana Çiçeği Kumbara

3D Baskıyla Harika Şeylerin Görüntüsü: Piranha Çiçeği Kumbara

Çoğu kumbaranın açılması gülünç derecede kolaydır, ancak bu Süper Mario temalı tasarımla en azından psikolojik bir engelle karşılaşacaksınız. Her şey ciddi ve dikenli görünüyor ve hepimiz bir Pakkun çiçeğine çarpmamanın daha iyi olacağını öğrendik. Pringles kutuları için de bir versiyon var.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

3D yazıcılar, yaratıcılığınızı sınırlamayan ve işlevselliği artıran bir dünya sunuyor. Eylül 2023 için en iyi 3D baskı dosyaları ile, hayal gücünüzün sadece bir adım ötesinde olan birçok farklı projeyi hayata geçirebilirsiniz. Oyun parçalarından ev dekorasyonuna, kişiselleştirilmiş hediyelerden endüstriyel prototiplere kadar, 3D yazıcılar, sadece bir düğmeye basarak neredeyse her şeyi gerçeğe dönüştürmenize olanak tanır. 3D baskının büyüleyici dünyasında keşfetmeye devam edin ve sınırsız olanaklardan faydalanın.

3D Tasarım, 3D Tarama ve 3D Baskı Konularında İlave Sorularınız ve İhtiyaçlarınız İçin Anında 3D3 Technology Uzman Ekibi ile İletişime Geçebilirsiniz.

Bize Yazın

info@3d3teknoloji.com adresine mail atın.

Müşteri Hizmetleri

0850 305 25 75 numaralı telefondan bize ulaşın.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.