fbpx

Ağustos 2023’te 3D Baskı İle Yaratılacak 10 Muhteşem Nesne

3D baskı, sadece bir trend değil, aynı zamanda tasarım, üretim ve inovasyon dünyasını yeniden şekillendiren devrimci bir güç haline geldi. Bu yazıda, 3D baskının getirdiği sonsuz olanakları keşfederken, Ağustos 2023’te hayata geçirilebilecek 10 özel ve ilham verici 3D baskı dosyasını inceleyeceğiz. Eğer siz de 3D baskıya dair arayış içindeyseniz ve özgün tasarımlarla buluşmak istiyorsanız, doğru yerdesiniz. Hazırsanız, geleceği bugünden deneyimlemek için bu benzersiz yolculuğa çıkmaya davetlisiniz.

1- Bant Dağıtıcı

3D Baskıda Harika Şeylerin Resmi: Bant Dağıtıcı

3B baskı web sitelerinde birçok bant dağıtıcı tasarımı bulabilirsiniz, ancak bu model en güzellerinden biridir. Masanızda olmasını isteyeceğiniz bir şey. Tasarım süper minimalisttir ve çift taraflı veya normal yapışkan bantla çalışır. Tasarım destek yapıları olmadan basılabilir.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

2- Lehim Kelepçesi

3D Baskıda Harika Şeylerin Görüntüsü: Lehimleme Kelepçesi

Lehimleme konusunda yeniyseniz, bu küçük araç size çok yardımcı olacaktır. Bu lehim kelepçesi tasarımı, iki kabloyu hareket etmeden sıkıca yerinde tutar, böylece hemen lehimlemeye başlayabilirsiniz.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

3- Elektrikli Süpürge Adaptörleri

3D Baskının Harika Şeylerinin Resmi: Elektrikli Süpürge Adaptörleri

Peter H.’nin tasarım dosyalarına bakmaya başlarsanız , bolca elektrikli süpürge ve Shopvac aksesuarları bulacaksınız. Duvar montajı, kablo klipsleri, vakum portları ve her türden adaptör için 3D baskılı araçlar vardır. En son yeniliği, manyetik mandallı bir kam kilidi konektöründen oluşuyor.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

4- Özelleştirilebilir Anahtarlık

3D Baskıda Harika Şeylerin Resmi: Özelleştirilebilir Anahtarlık

Adınıza kişiselleştirilmiş ve oyuncak olarak kullanabileceğiniz, bir anahtarlık yapmak ister misiniz? Harfleri seçin, ardından en fazla 15 karakterlik bir taban seçin. Parmaklarınızı meşgul etmek için birebir.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

5- Mini Asma Saklama Kabı

3D Baskıda Harika Şeyler Görüntüsü: Mini Asılı Saklama Kabı

Bu iki parçalı mini kap, küçük eşyaları güvenle saklar. Örneğin, ilaç tedavisi için veya önbellek öğelerini içinde depolamak için kullanabilirsiniz. Ayrıca bir anahtarlığa takabilir, boynunuza deri bir bantla takabilir veya sırt çantanıza takabilirsiniz. Daha fazla su geçirmez hale getirmek için kauçuk bir O-ring ekleyin. Düz kapaklı bir sürümü de indirebilirsiniz.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

6- Ayakkabı Düzenleyici

3D Baskıda Harika Şeyler Görüntüsü: Ayakkabı Düzenleyici

Ayakkabıların ne kadar yer kaplayabileceğini hepimiz bildiğimiz için, ayakkabılarınızı pratik ve yerden tasarruf ettiren bir şekilde saklamanıza yardımcı olan bu 3D baskılı raf ile dağınıklığın üstesinden gelin.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

7- Kedi Besleyici

3D Baskıda Harika Şeyler Görüntüsü: Kedi Besleyici

Konu yemek olduğunda tüylü dostlarımız biraz açgözlü olabiliyorlar. Bu pratik cihaz, önceden ayarlanmış bir zamanda yalnızca uygun miktarda kuru mamayı bırakır. Kedinizin tercih ettiği mama boyutunu karşılamak için 3 farklı sonsuz dişli tasarımı vardır. Tasarım Arduino tabanlıdır ve hatta yedek güç için bir pile sahiptir.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

8- Ses Yükseltici

Harika Şeylerden 3D Baskıya Dönük Görsel: Groovi Monster Sound Amplifier

Bu, akıllı telefonunuz için pasif bir amplifikatördür ve melodilerinizi patlatırken o teneke gibi hoparlörlere biraz fazladan “ses” katar. O kadar pasif olmayan şey, bu uzanmış kollardır. Boşuna Groovi Canavarı denmiyor.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

9- Masa Altı Çekmece

3D Baskı için Harika Şeylerin Görüntüsü: Masa Altı Çekmece

Zımba tellerini, uzaktan kumandaları, şekerlemeleri, USB sürücüleri veya kalemleri saklamanın birçok yolu vardır, ancak bunları saklamanın en iyi yolu gözden uzak olmaktır.

Bu masa altı çekmecesiyle tam da bunu başarabilirsiniz. Yazdırın, üç vidayla masanın altına monte edin ve temiz bir masanın avantajlarından yararlanın.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

10- Hex Kasa Alet Rulosu

3B Baskıda Harika Şeyler Görüntüsü: Hexx Kasa Alet Rulosu

Bu ayrı bölmeler, kompakt bir altıgen alet kutusuna dönüştürülebilir ve yine de her şey yerinde kalır.

3D Baskı dosyasını indirmek için Tıklayın!

 

Bu yazıda, 3D baskının sınırlarını zorlayan ve günlük hayatta işlerinizi kolaylaştıran harika projeleri inceledik. Eğer siz de bu heyecan verici yolculuğa katılmak ve kendi yaratıcı fikirlerinizi gerçeğe dönüştürmek isterseniz, 3D baskı konusundaki uzman ekibimizle iletişime geçmekten çekinmeyin. Size en iyi hizmeti sunmak ve hayallerinizi 3D dünyasında gerçeğe dönüştürmek için buradayız. Geleceği şekillendiren bu teknolojide sizinle birlikte olmayı dört gözle bekliyoruz!

 

3D Tasarım, 3D Tarama ve 3D Baskı Konularında İlave Sorularınız ve İhtiyaçlarınız İçin Anında 3D3 Technology Uzman Ekibi ile İletişime Geçebilirsiniz.

Bize Yazın

info@3d3teknoloji.com adresine mail atın.

Müşteri Hizmetleri

0850 305 25 75 numaralı telefondan bize ulaşın.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.