fbpx

Bambu Lab Son Güncellemesi: X1 ve P1 için Yeni Özellik!

3D yazıcı teknolojisinin yeni öncülerinden Bambu Lab, X1 ve P1 modelleriyle adeta bir devrim yaratmıştı. Ancak şimdi, üreticisi bu iki üstün modeline yepyeni bir özellik ekleyerek sınırları bir kez daha zorluyor. Bambu Lab, mükemmeliyet arayışında sınırları aşarak tasarım dünyasına yön veren isimlerden biri olmaya devam ediyor. İşte, X1 ve P1 modellerine kazandırılan bu yenilikçi özellikle, 3D baskı tutkunlarını heyecanlandırmaya yetecek nitelikte. Detaylara geçelim!

Bambu Lab'ın En Son Güncellemesinin öne çıkan görseli, X1 ve P1 Serisine Motor Gürültüsü Engelleme Özelliğini Getiriyor

 

Bambu Lab X1 ve P1 artık daha sessiz!

 

Bambu Lab’ın en son ürün yazılımı güncellemesi, X1 serisi 3D yazıcılara motor gürültüsü engelleme özelliği getiriyor ve bunu yakında P1 serisi de takip edecek.

Bu özellik A1 Mini’de zaten mevcut ve kulaklıklardaki aktif gürültü engellemeye benzer şekilde “gürültü motor frekanslarını dinleyerek ve bunları yazıcının belirlediği ayara göre normal çalışmadan keserek” çalışıyor. Sessizce çalışıyor.” Soğutma fanları, yataklar ve temizleme silme mekanizmasının tümü hala duyulabilir olmasına rağmen, motor gürültüsü engellemenin A1 Mini’de oldukça iyi çalıştığını gördük.

Bambu Lab, gürültüyü azaltmanın yanı sıra, motor gürültüsü engellemenin titreşimi de azalttığını, dolayısıyla dış duvar kalitesini iyileştirdiğini iddia ediyor. Özelliğin kullanılması kalibrasyon gerektiriyor ve Bambu Lab’ın söylediğine göre bu işlem yaklaşık 15 dakika sürüyor.

Aygıt yazılımı güncellemesi ayrıca, yazıcıların “Ayarlar” sayfaları için geliştirilmiş bir kullanıcı arayüzü menü yapısı ve Bambu Lab’ın “biraz daha hızlı” bir dokunmatik ekranla sonuçlanacağını söylediği iyileştirilmiş ekran arayüzü gecikmesi dahil olmak üzere birçok başka özellik ve iyileştirmeyle birlikte geliyor. Ayrıca Bambu Studio V1.8.1 ile birlikte kullanıcılar özel filament ekleyebilir, değiştirebilir ve silebilir.

Sürüm notlarının tamamı için Bambu Lab X1 Serisi donanım yazılımı sürüm notlarına göz atın.

3D Tasarım, 3D Tarama ve 3D Baskı Konularında İlave Sorularınız ve İhtiyaçlarınız İçin Anında 3D3 Technology Uzman Ekibi ile İletişime Geçebilirsiniz.

Bize Yazın

info@3d3teknoloji.com adresine mail atın.

Müşteri Hizmetleri

0850 305 25 75 numaralı telefondan bize ulaşın.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.