fbpx

BASF Forward AM’den 3D Baskı İnovasyon Yarışması: Forward AM Inovation Award

FDM 3D yazıcılar için filamentler, SLA 3D yazıcılar için reçineler ve toz yataklı 3D yazıcılar için toz 3D baskı malzemeleri geliştiren Alman Kimya devi BASF, 3D yazıcı kullanan startupların gelişimini desteklemek için global çapta bir yarışma düzenliyor.

Forward AM Inovation Award’a Kimler Katılmaya Uygun

3D yazıcı ile üretim yapan girişimciler için büyük bir fırsat sunan bu yarışmaya katılım koşulları;

  • Girişimin 5 yıldan daha kısa süredir faaliyette olması
  • Grişiminin 50’den az çalışana sahip olması
  • Girişimin 3D yazıcılarla üretim yapıyor olması

Yarışmaya orta ölçekli firmalardan ve üniversitelerden bölünen girişimler de katılım sağlayabiliyor. Bunun yanında yarışmanın ana teması “inovatif 3D baskı uygulamaları” olduğu için 3D yazıcı, malzeme ve yazılım üreticileri programa katılamıyor.

Bunun dışında yarışmaya katılacak girişimler için sektör sınırlaması bulunmuyor. Otomotiv parça, kalıp, enjeksiyon baskı, spor ekipmanları, medikal implant, diş plağı üreticileri, mimarlar, moda tasarımcıları ve inşaatçılar… Herhangi bir ürününüzü 3D yazıcılarla üreterek çok daha fazla değer sağlayabileceğinizi düşünüyorsanız, bu yarışmaya başvurmanın tam zamanı! Önemli olan 3D baskı fikrinizin inovatif, sürdürülebilir ve ölçeklenebilir.

Hali hazırda girişiminizde 3D yazıcılarla üretim yapıyor ve 3D yazıcılarla üretebilecek inovatif bir fikriniz varsa fonlamak için bu yarışma harika bir fırsat olabilir.

Ödüller: 3 Farklı Ödül

Yarışmanın sonunda en iyi 3D baskı uygulaması seçilen firmaya 80.000 € değerinde ürün ve hizmet, en iyi sürdürülebilir 3D baskı uygulaması için 10.000 € nakit ve jüri özel ödülü kazanan girişime 15.000 € değerinde mal ve hizmet veriliyor olacak.

Bunun dışında finale kalan tüm finalistler 20.000 € ürün ya da hizmet ile 2 ay boyunca pazarlama ve koçluk desteği alıyor olacak.

Bunun dışında İlk 100 nitelikli başvurunun sahibi 30 Haziran 2021’e kadar geçerli tam sürüm Autodesk Fusion 360 lisansına sahip olacak.

Sponsorlar

Yarışma, sektör liderlerinden oluşan seçkin bir ekip tarafından desteklenmektedir: AMPOWER, AMT, Autodesk, HP, Photocentric, Sculpteo ve Ultimaker, AM Ventures, BASF Venture Capital GmbH, Deloitte ve Women in 3D Printing. Bu sponsorlar yarışma boyunca hem jürilik hem de finalistler için koçluk sağlıyor olacaklar.

Son Başvuru Tarihi: 28 Mart 2021

Yarışmaya başvuru ve detaylı bilgi için tıklayın.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.