fbpx

Dremel 3D Yazıcı: Dremel Digilab 3D45 ve Dremel Digilab 3D40

Özellikle atölye kullanımları, prototip üretimleri ve bireysel hobi kullanımları için çok amaçlı el aletleri üreten Dremel markasının ürettiği Dremel Digilab 3D yazıcılar kullanıcı dostu yapıları ve kaliteli 3D baskı sonuçları ile bireysel 3D yazıcı kullanıcıları ve eğitim amaçlı kullanımlar için özelliklerine göre uygun fiyatlı seçenekler olarak 3D yazıcılar arasında yer alıyorlar.

Gelin Dremel Digilab 3D yazıcı ailesinin iki üyesi Dremel Digilab 3D45 ve Dremel Digilab 3D40 modellerini birlikte inceleyelim.

Dremel Digilab 3D45

Ekstra montaj işlemlerine ihtiyaç duymayan Dremel Digilab 3D45 modelini kutusundan çıkarır çıkarmaz fişe takıp çalıştırabilirsiniz.

Kapalı kabinli Dremel 3D45 modelinin bir adet üstte ve bir adet önde olmak üzere, 3D baskı sürecini rahatça izleyebileceğiniz iki adet şeffaf kapağı bulunmaktadır. 3D baskının sırasında modelin ayrıntılı olarak incelenebilmesi için ekstra kabin içi ışıklandırma eklenmiştir.

255 x 155 x 170 mm’lik baskı hacmine sahip olan Dremel Digilab 3D45 modelinin öne çıkan en önemli özelliklerinden biri de otomatik kalibrasyon özelliği. Yazıcının baskı tablası bir kere doğru şekilde kalibre edildikten sonra her baskı işleminden önce 3D45, baskı tablasını otomatik olarak kalibre edecektir. Böylece baskı sırasında baskı tablasının kalibrasyonundan dolayı oluşabilecek sorunların büyük oranda önüne geçerek, daha stabil bir baskı sürecinin gerçekleşmesini sağlayacaktır.

Dremel Digilab 3D45’in baskı performansını arttıran bir diğer özelliği de ısıtmalı cam baskı tablası. Cam baskı tablasını daha iyi yapışacak modeliniz, ilk katmanın sağlam atılmasıyla yine baskı sırasında oluşabilecek sorunların önüne geçecektir. Yine cam baskı tablası sayesinde basılan modelin tabladan sağlıklı bir şekilde ayrılması sağlanacaktır.

Yine daha pratik kullanım için Dremel Digilab 3D45’de yer alan özelliklerden biri de RFID Filament Tanıma Sistemi. Bu sistem sayesinde Dremel marka filament kullandığınızda yazıcının filamenti doğrudan tanımasıyla filament için arayüz üzerinden ön ayar yapmanıza gerek kalmayacaktır.

Bunun yanında Dremel Digilab 3D45’te manuel ayar yapılarak üçüncü parti filament kullanımı mümkündür. Kullanmak istediğiniz filament için gerekli ön ayarları baskı işlemi başlamadan önce ara yüz üzerinden kolayca yapabilirsiniz.

Ürün hakkında daha detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Dremel Digilab 3D40

Dremel 3D45 ile aynı baskı hacmine sahip olan Dremel Digilab 3D40’ın çoğu özelliği Dremel 3D45 ile aynı. 3D45 modelinde yer alan otomatik kalibrasyon ve RIFD filament tanıma sistemi her iki modelde de mevcut.

Dremel Digilab 3D40’ı 3D45 modelinden ayıran temel özelliklerden biri baskı tablası. Dremel Digilab 3D45’te yer alan cam baskı tablasının yerini 3D40 modelinde yüksek kaliteli manyetik flex tabla alıyor. Bu manyetik flex tabla manyetik olması sayesinde kolayca takılıp çıkarılabiliyor. Tablanın flex özelliği ile de baskı sonrası, basılan model rahatça tabladan ayrılabiliyor.

Dremel Digilab 3D40’ın bir diğer özelliği de yazıcının yalnızca PLA malzeme ile baskı almak için özelleştirilmiş olması.

Dremel Digilab 3D45’e göre daha uygun fiyatlı olan Dremel Digilab 3D40’ı detaylı olarak incelemek için tıklayın.

Dremel 3D Yazıcılar pratik kullanımları, yüksek performansları ve ileri seviye özelliklerine göre uygun fiyatıyla bir 3D yazıcısının isteyebileceği neredeyse her şeyi karşılayabiliyor.

Dremel 3D yazıcıları atölyelerde prototip, model ve maket üretmek için, okullarda eğitim için, bireysel kullanımda hobi kullanımları için rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Detaylı bilgi için bizimle 0850 305 25 75 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.

Dremel

Dremel 3D Yazıcı

DREMEL DIGILAB 3D45

3D45, gelişmiş FDM 3D baskıdan yararlanan yüksek öğrenim, üretim alanları ve endüstriyel işyerlerinin taleplerini karşılamak için gereken esnekliği ve güvenilirliği sağlar. Atölyeniz ister yenilikçi biyomedikal cihazlar için ister prototip sanat eserleri için prototipler geliştiriyor olsun, 3D45 hızlı, güvenli ve kullanımı kolay bir pakette doğru baskı modelleri üretir.

Dremel Digilab 3D45
Eşsiz Özellikler, Sonsuz Olanaklar

Baskı Tablası

Anycubic Photon S’te yer alan Z ekseninde yer alan doğrusal çift milin sağladığı stabilitiyle yüksek yüzey çözünürlüklü ve daha ince ayrıntılı 3D Baskılar almak mümkün kılıyor.

Tamamen Kapalı Kabin

Dremel 3D45’in tamamen kapalı baskı kabini ile hem baskı kalitesini arttırabilir hem de baskı sırasında baskıya yapılabilecek istenmeyen müdaheleleri engelleyebilirsiniz.

Kamerayla Baskı Takip

Entegre 720 P HD kamera ile kullanıcılar baskı projelerini izleme yeteneğine sahiptir: örneğin öğretmenler kameranın IP adresine erişerek üç boyutlu baskıyı öğrencilerle gerçek zamanlı olarak izleyebilirler.

Dremel Digilab 3D45'i satın almak için tıklayın.

IDEA BUILDER 3D40

Hayallerinizi keşfedin. Küçük aletlerden oyuncaklara ve hafif hizmet çalışmalarınız için yedek parçalara kadar 3D cisimlerinizi kolayca yazdırın. Üretim platformunun yarı otomatik hızlı düzlenmesi sayesinde kolay kurulum ve Wi-Fi ile uzaktan yazdırma sayesinde Idea Builder 3D40 fikirlerinizi hemen hayata geçirmeye başlamanıza imkan tanır.

Dremel Idea Builder 3D40
Basit ve Sezgisel

Kolay Kalibrasyon

Ara yüz yönlendirme yardımıyla kolayca baskı kalibrasyonu gerçekleştirebilirsiniz.

Tamamen Kapalı Kabin

Dremel 3D40’ın tamamen kapalı baskı kabini ile hem baskı kalitesini arttırabilir hem de baskı sırasında baskıya yapılabilecek istenmeyen müdaheleleri engelleyebilirsiniz.

Kullanıcı Dostu

Pratik kullanımı ve kullanıcı dostu olarak tasarlanan ara yüzü ile kullanıcı dostudur.

Idea Builder 3D40'ı satın almak için tıklayın.

Kullanım Alanınıza En Uygun 3D Yazıcıyı Öğrenmek İçin Bizimle İletişime Geçebilirsiniz.

Bize Yazın

info@3d3teknoloji.com adresine mail atın.

Müşteri Hizmetleri

0850 305 25 75 numaralı telefondan bize ulaşın.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.