fbpx

İhtiyacınıza Uygun En İyi 3D Yazıcı Reçinesi Seçimi

SLA teknolojisine sahip bir 3D yazıcınız var fakat sürekli standart reçineleri mi kullanıyorsunuz? Reçine teknolojisinin gelişmesi sonucu tıpkı filamentlerde olduğu gibi farklı ihtiyaç alanlarına yönelik işlevsel reçine modelleri ortaya çıkmıştır. Bu yazımızda farklı alanlarda kullanılabilen ve farklı özelliklere sahip bazı reçine modellerini inceleyeceğiz.

1- Standart Reçineler

Kavramsal modeller, işlevsel modeller, prototipler, minyatürler ve görsel sanatlar oluşturma gibi uygulamalar için mükemmel bir seçenektir. Standart reçineler çeşitli renklerde bulunmaktadır ve diğer tüm reçineler gibi oldukça kokabilir, bu nedenle onları iyi havalandırılan alanlarda kullandığınızdan emin olun.

Standart Reçine satın almak istiyorsanız modellerimizi incelemek için tıklayın!

 

2- Tough (Sert) Reçineler

Pek çok farklı isim altında satılabilen bu ABS benzeri “sert reçineler”, yüksek düzeyde darbe direncine sahip güçlü reçinelerdir. Akrilonitril bütadien stiren (ABS), oyuncak imalatında, baretler ve kasklar gibi kişisel koruyucu ekipmanlarda ve nesnenin strese maruz kalacağı diğer kullanımlarda yaygın olarak kullanılan bir plastiktir. Sert reçine, kavramsal modeller, işlevsel parçalar ve prototipler için idealdir.

Tough Reçine satın almak istiyorsanız modellerimizi incelemek için tıklayın!

 

3- Esnek Reçineler

Bu tür reçineler adından da anlaşılacağı gibi baskı sonrasında son halinde esnek bir baskı alabilirsiniz. Bu reçine tipi yarış arabası tekerlekleri gibi yüksek elastikiyet ve titreşim emiliminin gerekli olduğu öğeler için kullanılabilir.

Esnek Reçine satın almak istiyorsanız modellerimizi incelemek için tıklayın!

 

3- Plant Based (Bitki Bazlı) Reçineler

Biyolojik olarak parçalanabilir ve soya fasulyesi yağından yapılabilirler. Çevre dostudur. VOC yoktur, BPA yoktur, zararlı kimyasallar yoktur. EN 71-3:2013 güvenlik standardına uygundur.

Bitki Bazlı satın almak istiyorsanız modellerimizi incelemek için tıklayın!

3D Tasarım, 3D Tarama ve 3D Baskı Konularında İlave Sorularınız ve İhtiyaçlarınız İçin Anında 3D3 Technology Uzman Ekibi ile İletişime Geçebilirsiniz.

Bize Yazın

info@3d3teknoloji.com adresine mail atın.

Müşteri Hizmetleri

0850 305 25 75 numaralı telefondan bize ulaşın.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.