fbpx

Raise3D 3D Yazıcıları ile Esnek Üretim Çözümleri Nelerdir?

Resmi Türkiye distribütörü olduğumuz Raise3D’nin Global CEO’su Edward Feng’e göre, “ 2022’deki performansımız, yalnızca Raise3D’nin ürünlerinin kalitesini ve Raise3D’nin satış ağı tarafından yürütülen tutarlı iyi işi değil, aynı zamanda COVID pandemisinden sonra üretimde devam eden yapısal bir değişimi de vurgulamaktadır. Uzak tedarik zincirlerine bağımlılığı azaltma çabası artık gözlemlenebilir. ” Esnek Üretimin uygulanmasıyla üretimi yeniden tanımlamanın öneminin ve fırsatının onaylanması, Raise3D’nin tüm bu potansiyeli daha da hızlı ortaya çıkarabilecek eylemlere odaklanmasını sağladı. Başlangıçta, piyasadaki en iyi profesyonel FFF 3D yazıcının geliştirilmesi için çaba harcandı ve bu, 2018 yılında aldığı birçok ödülle tanınan Pro2 Serisinin lansmanı ile sağlandı. Pro2 Serisinin kurumsal müşteriler tarafından kapsamlı bir şekilde kullanılması, daha sonra iyileştirme fırsatlarının belirlenmesine yardımcı oldu ve bu, 2021’in başlarında Pro3 Serisinin RaiseCloud baskı yönetimi yazılımının daha güçlü bir sürümüyle birlikte piyasaya sürülmesiyle sonuçlandı. 2022’nin başlarında “dünya standartlarında” bir OEE seviyesi ve %99’luk bir güvenilirlikle Pro3 Serisi, Raise3D’nin Ar-Ge’sinin şirketin planında bir adım daha ilerlemesine ve 3D baskı üretkenliğine odaklanmasına olanak sağladı. Sonuç,  ünlü açık kaynaklı Klipper projesine dayanan yeni geliştirilen aktif titreşim iptal algoritması sayesinde üretkenlikte yaklaşık dört kat artış sağlayan Hyper FFF™’nin geçtiğimiz Kasım ayında piyasaya sürülmesi oldu. Bu yeni teknoloji ile ilgili yeni sürprizler, ilerleyen günlerde bizleri bekliyor olacak. Bu süreçte de 3D3 teknoloji olarak resmi distribütörü olarak tüm güncel teknolojileri müşterilerimiz ile buluşturmaya devam ediyoruz.

Satışını gerçekleştirdiğimiz Raise3D markalı ürünleri incelemek için tıklayın.

  Hyper FFF™’nin piyasaya sürülmesinden bu yana Raise3D, diğerlerinin yanı sıra aparat ve fikstür üretimi, tabanlık, protez ve aydınlatma gibi farklı uygulamalar için esnek üretim çözümlerinin uygulanmasına yönelik artan sayıda talep alıyor ve destekliyor. Raise3D, daha önce bahsedilen esnek üretim çözümlerine yönelik artan talebi uygun şekilde desteklemek için şimdi yeni özel dahili alanlar düzenliyor ve uygulama mühendislerinden oluşan ekibini önemli ölçüde artırmaya hazırlanıyor. Buna paralel olarak, Raise3D’nin seçilmiş bayileri müşterileri Esnek Üretime yönelik AM yolculuklarında desteklemek için hazırlayacağı satış ağının yeniden kalifikasyon süreci devam etmektedir.   Bu sürecin sonunda, Raise3D üç pazar segmentinde faaliyet gösterecek:
  • Profesyonel
  • Esnek Üretim
  • Sanayi
Esnek imalat segmenti, diğer iki segment arasında bir köprü olacak; müşterilerin tek parça veya çok küçük partiler üretme eğiliminde olacağı Profesyonel; ve Parti boyutu ne olursa olsun, AM’nin potansiyel olarak en rekabetçi üretim çözümü olarak seçileceği Endüstriyel.

3D Tasarım, 3D Tarama ve 3D Baskı Konularında İlave Sorularınız ve İhtiyaçlarınız İçin Anında 3D3 Technology Uzman Ekibi ile İletişime Geçebilirsiniz.

Bize Yazın

info@3d3teknoloji.com adresine mail atın.

Müşteri Hizmetleri

0850 305 25 75 numaralı telefondan bize ulaşın.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.