fbpx

Ultimaker S5 Pro Bundle İle Masaüstünde Profesyonel Üretim

3D yazıcı piyasasının önde gelen 3D yazıcı markalarından Ultimaker, kesintisiz bir iş akışı sağlamak ve verimliliği arttırmak için yeni bir ürün geliştirdi: Ultimaker S5 Pro Bundle.

Ultimaker S5 Pro Bundle, Ultimaker S5 ve Ultimaker S5 için özel olarak üretilen Ultimaker Air Manager ile Ultimaker Material Station’dan oluşuyor.

Ultimaker S5’le üretimin verimliliğini arttıran ve çeşitlenmesini sağlayan, Ultimaker S5’i Ultimaker S5 Pro Bundle yapan ve bir üretim canavarı haline gelen bu iki ekipmanı gelin yakından inceleyelim.

Ultimaker Material Station

Ultimaker S5 Material Station

Ultimaker S5 3D yazıcının altına yerleştirilen Material Station, otomatik bir malzeme dağıtım sistemi ve depolama birimi görevi görür. 6 filamente kadar saklama kapasitesine sahip Ultimaker Material Station’ın makara bölmeleri sorunsuz bir ön besleyici ile donatılmıştır  ve NFC özelliğine sahiptir. Bu mekanizma ile makaralar sürtünme veya filament karışmasına neden olmadan otomatik olarak değiştirilir.

Kesintisiz Baskı: Ultimaker Material Station, özellikle kesintisiz bir baskı süreci sağlayarak iş verimliliğinizi arttırır. Baskının herhangi bir yerinde filament değişimi yapmanıza imkan tanır. Ekipmandaki sensörler filamentin bittiğini algılar ve diğer filamenti otomatik olarak yükler.

Sadece baskı sırasında değil baskı öncesinde de filament yükleme işleminden sizi kurtarır ve filament yükleme süresini kısaltır.

Uygun Saklama Koşulları: Filamentlerinizin nemden ve tozdan etkilenmesininin önüne geçerek bozulmadan saklanmasını sağlar. Dış ortamın %70 nem durumunda olduğunda bile nem oranını %40 oranında tutar.

Üçüncü Parti Filament Kullanımı: Ultimaker Marketplace’de tanımlanmış bütün üçüncü parti filamentleri kullanmanıza olanak tanır. Tabi makaranın ve filament çapının uygun olduğu bütün filamentler.

Kompozit malzemelerle uyumluluk: Yüksek mukavemet ve benzersiz özelliklere sahip ileri düzey parçalar yazdırabilirsiniz.

Filament değiştirebilme özelliğiyle farklı aynı parçada farklı renkler kullanabilir, depolama hacmi ile fazla malzeme tüketecek büyük parçaları iş akışını kesmeden rahatça üretebilirsiniz.

Ultimaker Air Manager

Ultimaker S5 Air Manager

Ultimaker Air Manager, hem 3D yazıcının bulunduğu ortamın hem de baskı kabininin havasını düzenlenyen akıllı bir hava filtresidir.

İleri seviye mühendislik malzemeleriyle baskı sırasında oluşabilecek zararlı partiküllerin ve kokuların EPA filtresiyle %95 oranında filtrelenmesini sağlar.

Baskıda hangi malzemenin kullanıldığını anlar ve hava akışını buna göre belirler. Böylece kabin içinde de malzemenin uygun hava koşullarında basılmasını sağlar.

Ultimaker S5 Pro Bundle bünyesinde bulunan bütün bu optimizasyonlarla profesyonel endüstriyel 3D baskıyı masaüstünüze taşıyor. Fiyat bilgisine buradan ulaşabilir ya da geri kalan detaylar hakkında bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Ultimaker S5 Pro Bundle detaylı teknik özelliklere buradan ulaşabilirsiniz.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.