fbpx

Yılbaşında Sevdiklerinizi Mutlu Edebileceğiniz 5 3D Model Hediye Fikri

Yılbaşında hediye seçimi konusunda bazen çok kararsız kalabiliriz. Ne alacağınızdan emin değilseniz ve biraz alışılmışın dışında düşünmek istiyorsanız, neden ona 3D baskılı bir hediye vermiyorsunuz ? Birbirinden güzel yılbaşı temalı 5 3D Model baskı fikrine birlikte göz atalım!

 

1-Linux Pengueni

Bu sevimli Linux pengueni, küçük kırmızı şapkasıyla kalbinizi eritecek. Bu 3D baskı , kollar, burun ve şapka için bazı destekler gerektirse de nispeten basit bir modeldir ve rahatlıkla baskı alıp hediye olarak kullanabilirsiniz.

Baskı dosyası için tıklayın.

 

2-Bebek Yoda

Havalar soğuk olabilir ama Bebek Yoda içinizi ısıtmak için her daim burada. Koleksiyonluk veya yılbaşı hediyesi olarak basılması gereken popüler bir karakterdir. Bu sevilen heykelcik, masanıza veya çalışma alanınıza ilgi odağına çevirebilir.

Tasarımcısı PLA kullanılmasını öneriyor . Tek renk olarak bastırabilir veya baskınızı renklendirerek daha gerçekçi bir görünüm elde edebilirsiniz. 

Baskı dosyası için tıklayın.

 

3-Pickle Rick

Yılbaşı ağacına bir turşu asarak kutlayanlar için, eski bir klasiğin bu modern yorumuna bayılacaksınız. Rick ve Morty’nin Turşu Rick’iyle tanışın!

Bu model başka bir tasarımcının Noel turşusunun remiksi . Ne olursa olsun, kendilerine fazladan bir hediye almak için Rick’i arayan çocukları eğlendireceği kesin. Tasarımcısı bunu reçine ile basmış olsa da , PLA ile yapılan baskı denemelerinin de başarılı olduğu yorumlarda belirtilmiştir.

Baskı dosyası için tıklayın.

 

4-Kardan Adam

Kardan adam yapmak ister misiniz? Kardan bir kardan adam yapmak her zaman eğlencelidir, ancak er ya da geç eriyecektir. Ancak, bu 3D baskılı olan, sıcaklık yükseldiğinde erimez. Sevimli kardan adamı yazdırın ve tüm mevsim boyunca sıcacık kalması için yün bir atkı ile süslemeyi unutmayın.

Bu tasarım gövde, burun, gözler ve düğme şeklinde bazı süslemeler ve süslü bir şapka ile birlikte gelmektedir.

Baskı talimatlarına göre, burnu ve kolları yatay olarak yazdırın ve tüm parçalar için destek kullanın denmektedir. Kardan adamınızı yazdırdıktan sonra, birleştirmek için biraz yapıştırıcı kullanın. Ardından, bir atkı yapmak ve görünümü tamamlamak için sadece küçük bir kumaş parçasına ihtiyacınız var.

Baskı dosyası için tıklayın.

 

4-Tesla Cybertruck

Bu hediyeyi vereceğiniz kişi eğer yeni yıldan bir Tesla sahibi olmayı dilediyse, dileği gerçek olmak üzere! Bu 3D baskılı ağaç çekme Cybertruck modeli, arkadaşlarınıza “Sana yılbaşı için bir Tesla aldım” dediğinizde kesinlikle onları güldürecektir.

Tasarımın ne kadar basit ve köşeli olduğu göz önüne alındığında, bunun basılması nispeten kolay görünmektedir. Tasarımcı, ağacı akrilik boyayla yeşile boyamış ve pencereler için gaffer bant ve tekerleklerde siyah işaretleyici kullanmış.

Baskı dosyası için tıklayın.

 

Hediyeler de hazırsa yılbaşına hazırız. 3D3 Teknoloji olarak sevdiklerinizle güzel bir yıl geçirmenizi dileriz.

3D Tasarım, 3D Tarama ve 3D Baskı Konularında İlave Sorularınız ve İhtiyaçlarınız İçin Anında 3D3 Technology Uzman Ekibi ile İletişime Geçebilirsiniz.

Bize Yazın

info@3d3teknoloji.com adresine mail atın.

Müşteri Hizmetleri

0850 305 25 75 numaralı telefondan bize ulaşın.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.