SLS 3D Baskı Teknolojisi
Yüksek dayanım gerektiren mühendislik malzemeleri ve endüstriyel ürünler için SLS 3D Baskı Teknolojisi!
Yüksek dayanım gerektiren mühendislik malzemeleri ve endüstriyel ürünler için SLS 3D Baskı Teknolojisi!
SLS teknolojisi, SLA teknolojisi ile benzer bir şekilde çalışır. SLA’de lazer ışığı sıvı reçineyi işleyerek 3D modeller oluştururken, SLS’te sıvı reçine yerine toz halindeki madde kullanılarak kızılötesi lazer ışığının yine katman katman tozu sertleştirip birleştirmesiyle 3D modeller oluşur. Dayanıklılığı çok yüksek parçaları rahatlıkla üretebilmenize rağmen baskıların yüzey kalitesi düşüktür. SLA’de olduğu gibi maliyetinin de fazla olması sebebiyle endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır.
3D3 Teknoloji’de SLS 3D Yazıcı teknolojisinin işlediği PA (polyamide) malzeme ile yüksek mukavemet, menteşe, tırnak, klips, gibi hareketli mekanizmalar içeren, küçük ve hassas modeller üretebilirsiniz.
SLS ile üretim alanı içinde parçaların destek yapısı gerektirmeden yan-yana ve üst-üste yerleştirilerek bir arada yüksek dayanıma sahip ürünlere sahip olabilirsiniz.
Kompleks modelleri desteksiz üretim imkanı tanıyan SLS ile tasarımlarınızı özgürce üretebilirsiniz!
Üretmek istediğiniz modelin boyutuna bağlı olarak SLS ile tek seferde birden fazla model üretebilirsiniz.
Polyamid, karbon alaşımlı polyamid, cam katkılı polyamid ve alüminyum alaşımlı polyamid gibi malzemeler kullanılabilmektedir.
SLS 3D baskı teknolojisi, ile başta elektrik/elektronik ve beyaz eşya olmak üzere farklı sektörlerin hızlı prototipleme, az adetli üretim, fonksiyonel parça ve doğrudan son kullanıcı parça gereksinimlerini karşılayabilirsiniz.
Ambalaj sektöründe ihtiyaç duyulan peynir kabı, yoğurt kabı gibi düşük et kalınlığına sahip modellerin prototipleri,
otomotiv sektöründe araçların boru bağlantı ve klemens gibi esnemesi gereken tırnaklı yapılar içeren modellerin prototipleri üretebilirsiniz.
Ek olarak menteşe, tırnak, klips gibi hareketli mekanizmalar içeren 3D modellerin ve küçük-hassas parçaların üretiminde ekonomik ve hızlı bir çözümdür.
-
FDM (Fused Deposition Modelling) teknolojisi ile görsel ve fonksiyonel prototiplerinizi geniş malzeme çeşitliliğiyle istediğiniz özelliklerde üretebilir, ürün geliştirme süreçlerinizi hızlandırabilirsiniz.
SLA (Stereolithography) teknolojisiyle, ince detaylara sahip hassas tasarımlarınızı yüksek hassasiyette ve yüksek yüzey çözünürlüğünde üretebilirsiniz.
MJF(Multi Jet Fusion) teknolojisiyle ileri seviye mühendislik özelliklerini karşılamasını istediğiniz, yüksek dayanım isteyen kompleks geometrilere sahip modellerinizi, hızlı bir şekilde üretebilirsiniz.