fbpx

3Devo Filament Makinesi ile Malzeme Bilimi: 19 Mayıs Üniversitesi

Hollanda merkezli 3Devo, filament üretim sürecindeki bütün adımları gerçekleştirmenizi sağlayacak filament üretim makineleriyle, filament üretimini masaüstüne taşıyor.

3Devo’nun sağladığı filament ekstruzyon sisteminden araştırma, eğitim, deney veya üretim gibi projelerinizde faydalanabilir ve filament üretiminde bütün kontrolü kendi elinize alabilirsiniz.

3Devo ile yeni nesil filament üretimi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

3Devo Türkiye’de özellikle üniversite bünyelerinde gerçekleştirilen akademik ve bilimsel çalışmalarda yürütülen projelerde özel baskı malzemesi geliştirmek ve baskı malzemeleri hakkında deneysel çalışmalar yapmak için sıklıkla tercih edilmeye başladı.

3Devo Composer 450 İçin Samsun'daydık

3Devo için ilk olarak Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi ile 3Devo Composer 450 ve Raise 3D Pro 2 ekipmanlarıyla filament geliştirme için çözüm ortaklığı başlatmıştık. Bu çözüm ortaklığı hakkında blog yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

3Devo için çözüm ortaklığımızın başladığı üniversitelerden biri de 3Devo Composer 450 ile akademik çalışmalar için baskı malzemesi geliştirecek Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Mühendisliği bölümü oldu.

Bu çözüm ortaklığı doğrultusunda geçtiğimiz günlerde 19 Mayıs Üniversitesi’nde 3Devo Composer 450 filament makinesinin kurulumu gerçekleştik. Kurulumun ardından filament geliştirme ve makine kullanımı eğitimi verdik.

Verimli geçen eğitimin ardından 3Devo’nun hazır granülleri kullanılarak ilk filament ekstruzyon işlemi başlatıldı.

Sizin de akademik ve bilimsel araştırmalarda ya da arge çalışmalarınızda özel 3D baskı malzeme üretme ihtiyacınız varsa masaüstü 3Devo filament üretim makineleri için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.