fbpx

3Devo ile Filament Geliştirme Eğitimi İçin Hacettepe Üniversitesi’ndeydik!

Ar-Ge çalışmaları için özelleştirilmiş filamentler üretebileceğiniz ya da önceki baskılardan kalan 3D baskı parçalarından ve atık plastiklerden filament üretebileceğiniz filament makinleri üreten Hollanda merkezli 3Devo, filament üretim sürecindeki bütün adımları gerçekleştirmenizi sağlayacak filament üretim makineleriyle, filament üretimini masaüstüne taşıyor.

3Devo’nun sağladığı filament ekstruzyon sisteminden araştırma, eğitim, deney veya üretim gibi projelerinizde faydalanabilir ve filament üretiminde bütün kontrolü kendi elinize alabilirsiniz.

3Devo ile yeni nesil filament üretimi hakkında detaylı bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

Özellikle özel malzeme kullanımı gerektiren projelerde ya da proje için özel olarak geliştirilmesi gereken malzemeler kullanılacağında, ar-ge için geliştirilmiş 3Devo Composer 450 Filament makinesi malzeme testleri ve malzeme geliştirmek için kullanılıyor.

Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi de 3Devo ile Filament Üretecek!

Türkiye’nin önde gelen üniversitelerinden Hacettepe Üniversitesi, 3D yazıcı ve ar-ge ve eğitim amaçlı özel malzemeler geliştirme ihtiyacıyla 3D3 Teknoloji ile çalışma partnerliği başlattı. 3D3 Teknoloji olarak Hacettepe Üniversitesi Eczalık Fakültesi’ne hem özel filament geliştirme hem de 3D yazıcı noktasında destek sağlıyoruz.

Ar-ge ve eğitim amaçlı kullanım için 3Devo Composer 450 filament makinesini bünyesine ekleyen Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi’nin 3D yazıcı tercihi de profesyonel masaüstü FDM 3D yazıcılardan Raise 3D Pro 2 oldu.

Hacettepe Üniversitesi ile 3D3 Teknoloji partnerliği doğrultusunda geçtiğimiz günlerde 3D3 Teknoloji teknik ekibi Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi araştırma görevlilerine 3Devo ile filament geliştirme ve makine kullanım eğitimi verdi.

 

Verimli geçen eğitimin sonunda 3Devo’nun hazır granülleri kullanılarak 3Devo Composer 450 ile ilk filament ekstruzyon işlemi başlatıldı. 

Siz de ar-ge çalışmalarınız için ya da önceki baskılardan kalan 3D baskı parçalarından ve atık plastiklerden filament üretebileceğiniz masaüstü 3Devo filament makinlerini iş akışınıza dahil etmek isterseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.