fbpx

BASF Filament ile 3D Baskıda Sınıf Atlayın

Kimya endüstrisinin önde gelen firması BASF, kimya alanındaki engin tecrübesini 3D yazıcı filamentleri alanına taşıyarak 3D baskılarınıza sınıf atlatacak filamentler üretmeye başladı. BASF filament resmi sitesi.

BASF yıllarca deneyimlediği plastik geliştirme, iyileştirme ve üretme konusundaki kararlılığı sayesinde bugün en kaliteli ürünü oluşturmak için en doğru kimyasal içeriği bilen bilgi derinliği ve tecrübeye sahip bir kimya devi. Yüzyılı aşkın tecrübesiyle, BASF Filamentlerini geliştirirken de 3D Yazıcı kullanıcılarının ihtiyaçlarını analiz etmiş, tekrarlanabilir kalite ve tutarlılık konusundaki hassasiyetlerini anlayarak çözüm oluşturmuştur.

BASF Forward AM olarak markalanan filamentlerin arasında günlük kullanımlarınızda vazgeçemediğiniz PLA ya da ABS gibi malzemelerin yanı sıra fonksiyonel ve son kullanım parçalarınız için de PoliPropilen, PoliAmid, TPU, TPE, cam-elyaf katkılı PP ve karbon-elyaf katkılı PoliAmid, metal filament gibi ileri seviye malzemeler de bulunmaktadır.

Basf Forward Am Ultrafuse Serisinde Yer Alan Filamentler

Basf 316 L Metal Filamenti: Detaylı inceleme yazısı için tıklayın.

Basf Ultrafuse PLA Filamenti: Normal PLA malzemelere göre sıcaklık dayanımı 10 derece daha yüksek, oldukça iyi sonuçlar alınabilir.

Basf Ultrafuse PLA PRO1 Filamenti: %30 – %60 daha hızlı baskı alabileceğiniz bir malzeme.

Basf Ultrafuse ABS Filamenti: Mekanik ve termak özellikleriyle itibariyle Stratasys’ın ABS M30 malzemesiyle çok benzer.

Basf Ultrafuse ABS Fusion+ Filamenti: BASF ABS’ine göre daha ,y, baskı kalitesi veren ve mekanik özellikleriyle iyileştirilmiş malzeme.

Basf Ultrafuse ASA Filamenti: ABS ailesinden, yüzey kalitesi iyi, UV dayanımı olan bir malzeme.

Basf Ultrafuse PET Filamenti: Sıvı sızdırmazlığı ve gıda teması olan bir malzeme.

Basf Ultrafuse Rpet Filamenti: Geri dönüşümlü malzemeden üretilmiş çevreci PET malzeme.

Basf Ultrafuse HIPS Filamenti: İçerik olarak, yüksek darbe dayanımına sahip PoliStiren, Bütadiyen kauçuk da içeriyor: oldukça dayanıklı parçalara zımparaya çok iyi geliyor, çok güzel mat yüzeye sahip.

Basf Ultrafuse TPU 85A Filamenti: ShrA seviyesinde esnek maleme, TPU, yırtılmaya ve aşınmaya karşı çok dirençli.

Basf Ultrafuse PA Filamenti: Dayanıklı parça üretimleri için PoliAmid.

Basf Ultrafuse PP Filamenti: Özgül ağırlığı düşük, kimyasala dayanıklı PoliPropilen malzeme.

Basf Ultrafuse BVOH Filamenti: Basf’ın tüm malzemeleriyle kullanabileceğiniz destek malzemesi.

Basf Ultrafuse PAHT CF 15 Filamenti: %15 Karbon-elyaf katkısıyla 150 derece sıcaklığa dayanan, darbe dayanımı çok yüksek mukavim bir malzeme (0.6 temperlenmiş çelik ya da safir nozül gerekir)

Basf Ultrafuse PET CF 15 Filamenti: %15 Karbon katkısıyla ve hafifliğiyle UAV, Drone ya da gaz sıvı sızdırmazlığı istenen alanlarda kullanılabilecek bir malzeme (0,6 temperlenmiş ya da safir nozül gerekir)

Basf Ultrafuse PP GF30 Filamenti: Otomotivde dayanımı ve hafifliğiyle çok tercih edilen Cam-Elyaf katkılı PP malzeme (0,6 temperlenmiş çelik ya da safir nozül gerekir)

Bu ürün portföyüyle BASF Forward AM filamentleri bireysel hobi kullanımından otomotiv ve uçak sanayi, medikal ve petrol sanayiye kadar uzanan geniş bir üretim alanına hitap etmektedir.

Özellikle endüstriyel prototipleme, fonksiyonel parça, üretime yardımcı ekipman ya da son kullanıcı parça üretimleri söz konusu olduğunda BASF filamentleri tüm profesyoneller için en doğru seçim olacaktır.

BASF Forward AM Filamentleri 3D3 Teknoloji güvencesiyle Türkiye’de! Detaylı bilgi için bizimle 0850 305 25 75 numaralı telefondan iletişime geçebilir ya da online mağazamızdan sipariş oluşturabilirsiniz.

Arkadaşlarınla Paylaş:
Comments are closed.